Ziedu veikals, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Milli Pro, veikals

Brīvības 188 k-2, Rīga, LV-1012
Ziedu tirdzniecība, salons, pārdošana, apsveikuma, saiņošana, vairumtirdzniecība., Ziedi kāzām, ziedu kompozīcijas kāzām, līgavu pušķi.

Ingra, SIA, Ziedu salons

Rīgas 22, Valka, Valkas nov. LV-4701
Ziedi Valka, Ziedu Salons INGRA, Valka, Ingra, ziedi, ziedu pušķi, konfekšu pušķi, līgavas pušķi, mašīnu, piegāde, ziedu piegāde Valka, ziedu piegāde Valga, mākslīgie ziedi, grieztie ziedi, telpaugi, floristikas

Milli Pro, Ziedu bāze

Gunāra Astras 2 k-1, Rīga LV-1084
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes,, Ziedu tirdzniecība, salons, pārdošana, apsveikuma, saiņošana, vairumtirdzniecība. 8. marts.

Milli Pro, Ziedu bāze

Stūrmaņu 29, Rīga, LV-1016
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes,, Ziedu tirdzniecība, salons, pārdošana, apsveikuma, saiņošana, vairumtirdzniecība.

Milli Pro, ziedu bāze

Raiņa 39, Jūrmala LV-2011
Grieztie ziedi, pušķi, telpaugi, līgavas pušķis, ziedu rotas, zaļumi, dārza augi, kāzu pušķi, puķes, skatuves dekori, rozes, puķu pasts, puķu piegāde adresātam, piespraudes, dekori, kompozīcijas, skatlogu, telpu noformēšana, piegāde. Grozi, telpu dekorēšana, galdu, grīdu, grīdas, kompozīcijas, mašīnu pušķošana, kāzu auto rotājumi,

Ziedu salons Fantāzija, SIA, Salons

Bērzu 4, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
Ziedi, ziedu salons, puķes, ziedu tirdzniecība, ziedu piegāde, ziedu pasts., Līgavu pušķi, sēru pušķi, bēru vainagi, kroņi, vainags, sēru lentas, lentes, ziedu pušķi, konfekšu pušķi

Dālija, ziedu veikals

Tirdzniecības šķērsiela 2, Dagda, Krāslavas nov., LV-5674
Apraksts: Ziedu veikals Dagdā piedāvā ziedu tirdzniecību un floristiku. Pieejami visdažādākie ziedi, vainagi, ziedu kompozīcijas. Tiek piedāvāti apbedīšanas pakalpojumi un piederumi.
ZL.LV iesaka

ZS Elizeja, SIA

Zemgales 29, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Apraksts:

Ziedu salons Elizeja piedāvā ziedus un ziedu kompozīcijas dažādām dzīves situācijām, kā arī dažādus kristālus un minerāļus! Grieztie ziedi, telpaugi, florista pakalpojumi. Piedāvājam kāzu un sēru izstrādājumus. Dāvanas no pusdārgakmeņiem un dabīgiem akmeņiem, pašgleznotas miniatūras glezniņas un citas mīļlietiņas interjēram!

Meldra , Floristika, ziedi, davanas

Rīgas 67-4, Baldone, Ķekavas nov. LV-2125
Apraksts:

"Meldra" ziedu un dāvanu saloniņā ir ziedi ikviena gaumei. Padariet savus svētkus un ikdienu krāšņākus! Grieztie ziedi, pušķi un pušķīši, kā arī sirsnīgas dāvanas. Florista pakalpojumi: kāzu floristika, svētku floristika, sēru floristika. Personīga pieeja Jūsu vēlmēm!

Ziedu veikals “Hedera” Mazsalacā, SIA Iltas Dārzi

Baznīcas 15, Mazsalaca, Valmieras nov. LV-4215
Apraksts:

Ziedu tirdzniecība. Ziedu piegāde. Floristika. Floristikas materiāli. Grieztie ziedi un telpaugi. Svētku un sēru floristika. Preces dārzam!!!

Mazsalaca, Valmiera, Rūjiena, Aloja, Vidzeme 

Rērosa, IK

Lielcieceres 1A, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Par mums:

Ziedu veikala Rērosa piedāvājumā grieztie ziedi, ziedu pušķi, sēru vainagi, kā arī tematiskie ziedu noformējumi, suvenīri un dāvanas. 

Ziedu veikals Kristas ziedi

Lielcieceres 2A, Brocēni, Saldus nov., LV-3851
Apraksts: Ziedi katrai dienai - "Kristas Ziedi". Ziedi ikdienai un svētku priekam! Daudzveidībā. Krāsās. Sajūtās.

„Krokusiņš”, ziedu un dāvanu salons

Strādājam pēc pasūtījuma!
Anša Lerha-Puškaiša 2, Talsi, Talsu nov. LV-3201
Apraksts:

Ziedu un dāvanu tirdzniecība, floristikas pakalpojumi dažādiem dzīves gadījumiem, jubilejām, kāzu un kristību noformējumi, sēru pušķi, telpu dekorēšana. Ziedu piegāde, ziedu muzikālā piegāde. Glāžu un citu stikla trauku dekorēšana pēc pasūtījumiem, kartiņu, dāvanu aplokšņu izgatavošana. Fotosesija ar zirgiem Strādājam, uzklausot un izpildot klientu vēlmes. Strādājam pēc pasūtījuma, iespējama arī piegāde!

Aronieši-SM, SIA

Rīgas 7, Cesvaine, Madonas nov., LV-4871
Apraksts:

Mūsu Ziedu veikaliņā ir pieejams visdažādāko ziedu sortiments, gaumīgi un skaisti ziedu pušķi, štrausi lielāki un mazāki. Ziedoši telpaugi. Esam atbildīgi pret  savu darbu, pozitīva attieksme pret katru klientu. Pie mums var pasūtīt dažādus ziedu pušķus kāzām, izlaidumiem, jubilejām...  Dažāda veida un krāsu lentītes, kartiņas un dekoratīvas piespraudes. Tāpat ir piedāvājuma dažādas citas saimniecībā noderīgas lietas.

ZL.LV iesaka

Ziedu dārzs, veikals

Saules 4, Madona, Madonas nov., LV-4801
Ziedu tirdzniecība, floristika
ZL.LV iesaka

Meiers, SIA

Kosmonautu 8, Varakļāni, Varakļānu nov., LV-4838

Milli Pro, ziedu veikals

"Vidiņi", Griķi, Inčukalna pagasts, Siguldas nov., LV-2136
Apraksts:

Mūsu ziedu bāzēs ir milzīga svaigo ziedu izvēle katram dzīves gadījumam. Pie mums vienmēr ir jauka atmosfēra un draudzīgi floristi - pārdevēji, kā arī zemas cenas. Katra pie mums iegādātā ziedu kompozīcija būs oriģināla un darināta ar mīlestību. Kā arī mūsu floristi izgatavos kompozīciju, palīdzēs noformēt izbraukuma ceremoniju, ņemot vērā visas jūsu vēlmes. Mēs visi mīlam ziedus, tie padara mūsu dzīvi skaistāku!